LIITY MUKAAN!

Tervetuloa mukaan Ruoripoikiin! Voit liittyä jäseneksi sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Täytä ilmoittautumislomake tästä.

Ikäkaudet:

Sudenpennut

7-9 vuotiaille

Sudenpentu on innokas ja leikkisä, tutustuu kolon ulkopuoliseen maailmaan pienin askelin yhdessä tutun ja turvallisen lauman kanssa!

Seikkailijat

10-12 vuotiaille

Seikkailija laajentaa reviiriä jo kotikoloa pidemmälle ja oppii laajemmin partiotaitoja. Ohjelmaan kuuluu jo selvästi enemmän retkiä, kisoja ja leirejä, kuin sudenpentuna

Tarpojat

 12-15 vuotiaille

Tarpojien toimintateemoinaan ovat leiri, luovuus, selviytymien ja yhteiskunta, jotka muodostavat tarpoja ohjelman neljä tarppoa.

Samoajat

15-17 vuotiaille

Samoajat ovat partiolaisia, joiden tehtävät koostuvat jo johtamisharjoittelusta ja ryhmäohjaajakoulutuksesta.

Vaeltajat

18-22 vuotiaille

Vaeltajat ovat nuoria aikuisia, joiden partio-ohjelmaan kuuluu jo toimintaa myös Suomen rajojen ulkopuolella. He pääsevät tutustumaan eri paikkakuntien ja maiden partiolaisiin, toteuttaessaan erilaisia projekteja.

Aikuiset

23 -

Aikuisten toiminta partiossa on lasten ja nuorten toimitaa tukevaa, esimerkiksi sudenpentu akelana toimiminen, leireillä avustaminen ja ohjaaminen sekä Suomen Partiolaisten koulutuksien kautta aikuinen voi hakea lisää tietotaitoa partiotaipaleelle.

Ota yhteyttä:

Viestisi on lähetetty onnistuneesti!