Tarpojat

Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita partiolaisia, heidän toimintateemoinaan ovat leiri, luovuus, selviytymien ja yhteiskunta, jotka muodostavat tarpoja ohjelman neljä tarppoa.

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

Tarpojana Ruoripojissa

Tarpojien ikäkauteen tultaessa aletaan entistä enemmän syventämään merenkulkutaitoja ja kokouksissa harjoitellaan jo hieman mm. navigointia. Leireillä tarpojat pääsevät opettamaan nuoremmille mm. optimistijollilla purjehdusta ja he yleensä ovatkin pienempien partiolaisten tukena purjehduksen ensiaskeleilla.

Tarpojat kokoontuvat torstaisin klo 18:30-19:30 Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A. Tervetuloa tutustumaan tarpojien toimintaan!

Partioasu

Partioasuna Ruoripoikien sudenpennuilla toimii samanlainen partiopaita, kuin maapartiolaisillakin. Yleensä paita on pitkähihainen collegepaita, jossa oikealla puolella on Suomen partiolaisten merkki, sekä vasemmassa hihassa ylhäältä alaspäin paikkakunta tunnus, alue- tai lippukuntatunnus, piiritunnus, järjestötunnus ja alimpana lupausmerkit.

Oikeaan hihaan kerätään suoritusmerkit jälkien suorittamisesta. Jälkiä suoritetaan pieniä osakokonaisuuksia eri kokoontumis kerroilla suorittaen.