Vaeltajat

Vaeltajat ovat 18-22 vuotiaita nuoria, joiden partio-ohjelmaan kuuluu jo toimintaa myös Suomen rajojen ulkopuolella. He pääsevät tutustumaan eri paikkakuntien ja maiden partiolaisiin, toteuttaessaan erilaisia projekteja.

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

Vaeltajana Ruoripojissa

Vaeltajat järjestävät Ruoripojissa jonkin verran omia retkiä ja yhteistä tekemistä, mutta ennen kaikkea toiminta keskittyy nuoremman ikäluokan johtamiseen ja erilaisten retkien suunnitteluun mm. sudenpennuille ja seikkailijoille. Vaeltajat ovat usein mukana myös purjehduksilla nuorempia kouluttaen ja opastaen.

Partioasu

Partioasuna Ruoripoikien sudenpennuilla toimii samanlainen partiopaita, kuin maapartiolaisillakin. Yleensä paita on pitkähihainen collegepaita, jossa oikealla puolella on Suomen partiolaisten merkki, sekä vasemmassa hihassa ylhäältä alaspäin paikkakunta tunnus, alue- tai lippukuntatunnus, piiritunnus, järjestötunnus ja alimpana lupausmerkit.

Oikeaan hihaan kerätään suoritusmerkit jälkien suorittamisesta. Jälkiä suoritetaan pieniä osakokonaisuuksia eri kokoontumis kerroilla suorittaen.