Sudenpennut

Sudenpennut ovat 7-vuotiaana partiouraansa aloittelevat partioperheen pienimmät jäsenet. Sudenpenturyhmää kutsutaan laumaksi, ja laumaa johtaa akela.

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

Sudenpentuna Ruoripojissa

Ruoripojat tarjoaa sudenpennuille mahdollisuutta tutustua muun partiotoiminnan ohessa tuntemusta merellä liikkumisesta, purjehdustaitojen harjoittelua pienemmillä purjeveneillä kuten optimisti jollilla, joita lippukunta omistaa.

Mahdollisuus on myös osallistua yhden yön kestäviin leirihin, joita yleensä on järjestetty yksi talvella ja yksi kesällä. Leirit ovatkin jääneet monen pienen partiolaisen mieleen, kun monet heistä ovat ensimmäistä kertaa poissa kotoa yötä ilman vanhempiaan, turvallisen ja tutun laumansa kanssa!

Sudenpennut kokoontuvat torstaisin klo 17-18 Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A. Tervetuloa tutustumaan sudenpentujen toimintaan!

Partioasu

Partioasuna Ruoripoikien sudenpennuilla toimii samanlainen partiopaita, kuin maapartiolaisillakin. Yleensä paita on pitkähihainen collegepaita, jossa oikealla puolella on Suomen partiolaisten merkki, sekä vasemmassa hihassa ylhäältä alaspäin paikkakunta tunnus, alue- tai lippukuntatunnus, piiritunnus, järjestötunnus ja alimpana lupausmerkit.

Oikeaan hihaan kerätään suoritusmerkit jälkien suorittamisesta. Jälkiä suoritetaan pieniä osakokonaisuuksia eri kokoontumis kerroilla suorittaen.