IMG-20180724-WA0003.jpg

Tarpojat

Keitä ovat tarpojat?

Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita partiolaisia, heidän toimintateemoinaan ovat leiri, luovuus, selviytymien ja yhteiskunta, jotka muodostavat tarpoja ohjelman neljä tarppoa.

 

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

trapojat.jpeg
PiIxRMmg.jpeg
IMG-20200819-WA0010.jpg

Tarpojat Ruoripojissa

Tarpojien ikäkauteen tultaessa aletaan entistä enemmän syventämään merenkulkutaitoja ja kokouksissa harjoitellaan jo hieman mm. navigointia. Leireillä tarpojat pääsevät opettamaan nuoremmille mm. optimistijollilla purjehdusta ja he yleensä ovatkin pienempien partiolaisten tukena purjehduksen ensiaskeleilla.

Tarpojat kokoontuvat tiistaisin klo 18:30-19:30. Kokoukset pidetään Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A.

Tarpojaluotsit

Maija Järnfors

Aloitin partion, koska veljeni ja muutama kaverini olivat Ruoripojissa. Olen aina pitänyt veneilystä ja merellä olemisesta, partiossa innostuin erityisesti purjehtimisesta. Partiossa olen oppinut paljon kaikenlaista, mistä on ollut usein hyötyä muuallakin. Aikaisemmin johdin seikkailijoita, mutta nyt muutaman vuoden olen johtanut tarpojia. Parasta partiossa on purjehdukset ja leirit kavereiden kanssa.

Laura Lammi

Liityin mukaan partioon neljännellä luokalla. Siirryin vuonna 2019 maapartiosta Ruoripoikiin, sillä kaipasin vaihtelua ja uusia kokemusia. Olen ohjannut tarpojia kaksi vuotta ja jatkan ohjaajana nyt myös Ruoripojissa. Rakastan partiossa rentoa yhdessäoloa, luontoa ja harrastuksen monipuolisuutta. Elämänmittaisen partioharrastuksen parissa löytää itsensä aika yllättävistä tilanteista, joissa oppii paljon uutta yhteistyötaidoista ja itsestään.