IMG-20180724-WA0003.jpg

Tarpojat

Keitä ovat tarpojat?

Tarpojat ovat 12-15 vuotiaita partiolaisia, heidän toimintateemoinaan ovat leiri, luovuus, selviytymien ja yhteiskunta, jotka muodostavat tarpoja ohjelman neljä tarppoa.

 

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

20191013_114504.jpg
trapojat.jpeg
PiIxRMmg.jpeg
IMG-20200819-WA0010.jpg

Tarpojat Ruoripojissa

Tarpojien ikäkauteen tultaessa aletaan entistä enemmän syventämään merenkulkutaitoja ja kokouksissa harjoitellaan jo hieman mm. navigointia. Leireillä tarpojat pääsevät opettamaan nuoremmille mm. optimistijollilla purjehdusta ja he yleensä ovatkin pienempien partiolaisten tukena purjehduksen ensiaskeleilla.

Tarpojat kokoontuvat tiistaisin klo 18-19. Kokoukset pidetään Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A.

Tarpojaluotsit

Anni Kortesmäki

Moikka, olen Anni ja olen harrastanut partiota 11-vuotiaasta asti. Aloitin partion, koska olen aina nauttinut luonnossa ja varsinkin merellä olemisesta. Näiden vuosien aikana olen saanut paljon mahtavia kokemuksia ja oppinut asioita, mistä on muuallakin elämässä hyötyä. Partion lisäksi harrastin kauan voimistelua ja nykyään harrastan monenlaista tanssia. Parasta partiossa on mukavat ihmiset, retket, uudet kokemukset, sekä purjehdukset!

Sofia Heininen

Aloitin partion 6. luokalla ja olin silloin tarpoja. Aloitin partiossa käymisen aktiivisesti kavereiden ja silloisen opettajani joka oli myös partion ohjaaja, innoittamana. Partiossa mielestäni kivointa on leirit ja purjehdukset! Purjehduksilla kiinnostavinta on monipuolisuus, ja se ettei koskaan tiedä miten purjehdus etenee. Leireillä yhteishenki ja ryhmässä toimiminen on parasta! Olen aina innokas menemään vaelluksille ja kaikkeen mikä liittyy luontoon.