BPvBKTqg.jpeg

Seikkailijat

Keitä ovat seikkailijat?

Seikkailijaksi siirtyvät Sudenpennuista 10-vuotta täyttävät. Seikkailijoihin siirtyminen merkitsee "reviirin" laajenemista kotikolon ulkopuolelle ja ohjelmassa onkin taitomerkkien suorittamista ja mm. partiotaitokilpailuihin osallistumista.

 

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

20200719_123657.jpg
0pSOt0zQ.jpeg
92thBYcg.jpeg
IMG_20180728_123856.jpg

Sammot

Maija Järnfors

Aloitin partion, koska veljeni ja muutama kaverini olivat Ruoripojissa. Olen aina pitänyt veneilystä ja merellä olemisesta, partiossa innostuin erityisesti purjehtimisesta. Partiossa olen oppinut paljon kaikenlaista, mistä on ollut usein hyötyä muuallakin. Aikaisemmin olen johtanut seikkailijoita ja tarpojia. Parasta partiossa on purjehdukset ja leirit kavereiden kanssa.

Seikkailijat Ruoripojissa

Seikkailijat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Kokoukset pidetään Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A.

IMG-20190701-WA0004.jpg
Partioasu

 

Partioasuna Ruoripoikien seikkailijalla toimii partiopaita, kuten maapartiolaisillakin. Poikkeuksena kuitenkin meripartiolaisten käyttämät kultaiset ankkurinapit. Partiopaidassa oikealla puolella on Suomen partiolaisten merkki, sekä vasemmassa hihassa ylhäältä alaspäin paikkakuntatunnus, alue- tai lippukuntatunnus, piiritunnus, järjestötunnus ja alimpana lupausmerkit.