BPvBKTqg.jpeg

Seikkailijat

Keitä ovat seikkailijat?

Seikkailijaksi siirtyvät Sudenpennuista 10-vuotta täyttävät. Seikkailijoihin siirtyminen merkitsee "reviirin" laajenemista kotikolon ulkopuolelle ja ohjelmassa onkin taitomerkkien suorittamista ja mm. partiotaitokilpailuihin osallistumista.

 

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

20200719_123657.jpg
92thBYcg.jpeg
IMG_20180728_123856.jpg

Sammot

Sofia Lindberg

Aloitin partion Ruoripojissa vuonna 2013. Seikkailu, kädentaidot ja merellä liikkuminen on aina ollut mielestäni hauskaa, joten päätin liittyä meripartioon. Tällä hetkellä toimin ruoripojissa seikkailijoiden johtajana ja postailen silloin tällöin kuvia Ruoripoikien Instagram-sivuille. Parasta partiossa on mielestäni uusien ihmisten tapaaminen leireillä ja se, että ketään ei jätetä yksin!

Saana Nisula

Aloitin partion vuonna 2010, eli ensimmäisellä luokalla, koska kaverini oli myös partiossa. Aloitin Ulvilan erätytöissä, mutta vuonna 2019 siirryin Ruoripoikiin. Halusin hieman vaihtelua, koska olin ollut n. 9 vuotta maapartiossa ja olin kiinnostunut purjehtimisesta sekä veneilystä ja olen vedenläheinen ihminen. Toimin tällä hetkellä sampona eli ohjaan seikkailijoita. Parasta partiossa on yhdessäolo, purjehtiminen, näpertely/askartelu ja ruuanlaitto.

Valtteri von Hertzen

Aloitin harrastamaan partiota Ruoripojissa vuonna 2015. Aloitin toiminnan, koska olin kiinnostunut purjehtimisesta, retkeilystä ja ryhmätoiminnasta. Olen ollut toiminnassa mukana seikkailijasta asti ja nykyään olen lippukunnan toiminnassa mukana seikkailijoiden ohjaajana, samoajien toiminnassa ja suunnittelemassa tapahtumia. Olen saanut todella paljon ystäviä partiossa, nykyään kaveripiiristäni noin puolet koostuu partiolaisista.

Seikkailijat Ruoripojissa

Seikkailijat kokoontuvat keskiviikkoisin klo 17:30-18:30. Kokoukset pidetään Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A.

Partioasu

 

Partioasuna Ruoripoikien seikkailijalla toimii partiopaita, kuten maapartiolaisillakin. Poikkeuksena kuitenkin meripartiolaisten käyttämät kultaiset ankkurinapit. Partiopaidassa oikealla puolella on Suomen partiolaisten merkki, sekä vasemmassa hihassa ylhäältä alaspäin paikkakuntatunnus, alue- tai lippukuntatunnus, piiritunnus, järjestötunnus ja alimpana lupausmerkit.