Partioasu

 

Partioasuna Ruoripoikien seikkailijalla toimii partiopaita, kuten maapartiolaisillakin. Poikkeuksena kuitenkin meripartiolaisten käyttämät kultaiset ankkurinapit. Partiopaidassa oikealla puolella on Suomen partiolaisten merkki, sekä vasemmassa hihassa ylhäältä alaspäin paikkakuntatunnus, alue- tai lippukuntatunnus, piiritunnus, järjestötunnus ja alimpana lupausmerkit.

 

Seikkailijat

Keitä ovat seikkailijat?

Seikkailijaksi siirtyvät Sudenpennuista 10-vuotta täyttävät. Seikkailijoihin siirtyminen merkitsee "reviirin" laajenemista kotikolon ulkopuolelle ja ohjelmassa onkin taitomerkkien suorittamista ja mm. partiotaitokilpailuihin osallistumista.

 

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

Sammot

Sofia Lindberg

Aloitin partion Ruoripojissa vuonna 2013. Seikkailu, kädentaidot ja merellä liikkuminen on aina ollut mielestäni hauskaa, joten päätin liittyä meripartioon. Tällä hetkellä toimin ruoripojissa seikkailijoiden johtajana ja postailen silloin tällöin kuvia Ruoripoikien Instagram-sivuille. Parasta partiossa on mielestäni uusien ihmisten tapaaminen leireillä ja se että ketään ei jätetä yksin!

 

Maija Järnfors

Aloitin partion 5.luokalla vuonna 2013 Tulin Ruoripoikiin, koska minun pikkuveljeni ja muutama kaverini olivat Ruoripojissa. Pidän partiossa eniten leireistä ja purjehtimisesta.

Seikkailijat Ruoripojissa

 

Seikkailijat kokoontuvat tiistaisin klo 18-19 Ruoripoikien kololla osoitteessa Antinkatu 9 A.

© RUORIPOJAT RY 2017. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Basic