Aikuiset

Aikuiset partiossa?

Aikuisten toiminta partiossa on lasten ja nuorten toimitaa tukevaa, esimerkiksi sudenpentu akelana toimiminen, leireillä avustaminen ja ohjaaminen sekä Suomen Partiolaisten koulutuksien kautta aikuinen voi hakea lisää tietotaitoa partiotaipaleelle.

 

Lippukuntamme ottaa mielellään lisää aikuisjäseniä, ota rohkeasti yhteyttä lippukunnan johtajaan!

 

Lisää tietoa ikäryhmän toiminnasta löytyy Suomen Partiolaisten kotisivuilta!

IMG-20200819-WA0030.jpg
V__D283.jpg
IMG-20190501-WA0005.jpg

Erään aikuisen tarina

"Vanhemman lapseni aloitettua partiotaipaleensa 2012 Ruoripoikien sudenpennuissa, syttyi itsellä taas palo päästä mukaan partiotoimintaan. Partiosta on jäänyt lapsuusajalta niin paljon hyviä muistoja leireistä ja taidot, joita partiossa tuli opittua, ovat pysyneet mukana elämässä aikuisikään asti. Kuitenkaan en heti kehdannut tarjoutua avuksi sudenpentujen ohjaustoimintaan, mutta Susanna Väreen soittaessa kevät kaudella 2013, että kiinnostaisiko, niin vastaus oli heti valmiina: Kyllä!

 

Syksyllä 2013 sitten aloitin ja ensimmäinen vuosi partiouraa näin aikuisena on takana, ja kivaa on ollut! Kohokohtina ehdottomasti, yllättäen, leirit, joissa pääsee eri tavalla tutustumaan lapsiin, kuin tunnin mittaisissa kerran viikossa olevissa kokoontumisissa.

 

Henkilökohtaisesti kannustan rohkeasti liittymään mukaan partiotoimintaan, jos vaan kiinnostaa, tämä antaa enemmän kuin ottaa!"

 

-Milla, 32v, akelana 2013-2015